McGan, i na jakie padł wybór?
Zakup OI proszę o pomoc pilne
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zakup OI proszę o pomoc pilne
Witam dzisiaj jadę na oględziny OI 2003 1,9 110 wersja Ambiente prosze o pdopowiedź o co mam pytać jak dokładnie sprawdzić auto i.t.p.
Krótki opis przebieg 140 tyś pierwszy właściciel pełen serwis ASO cena 22800. Jak Myslicie czy to teoche nie za drogo jak na to auto????
proszę o możliwie szybką odpowiedź. W załączniku zdjęcia
a to opis właściciela:
do sprzedania bardzo ładna zadbana Octawia z 2003 roku z najlepszym silnikiem 1,9TDI 110koni
ma przejechane 140 000 przebieg jest udukomentowany posiada książkę serwisową .auto pochodzi z salonu polskiego .PIERWSZY WŁAŚCICIEL ,UWAGA nie malowana nic nawet jeden element .Zapraszam z miernikami i czujnikami lakieru .posiada 4x AIRBAG .4xel szybu el lusterka radio CD/mp3 hak wbity w dowód.oryginalne piękne alufelgi .katalizator.2x podłokietnik zapraszam do obejrzenia i na jazdę próbną
pozdrawiam.
-
-
ody_21, To wersja Elegance !
Dobrze by było ją podłączyć pod kompa.
Z tych zdjęć nie wiele można powiedzieć Na pewno Ładnie ma umyta komorę silnika.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
spokojnie pojedź do ASO. Podłączą pod komputer, sprawdzą zawieszenie, tarcze, klocki, wydech, układ kierowniczy i ogólny stan auta.
Rzadko spotyka się taki mały przebieg w 1.9 TDI, ale jest to możliwe - sam mam takie auto z z 2002 z przebiegiem niecałe 140k.
Cena nieco powyżej rynkowych, ale jeżeli to nie jest trup a na takiego nie wygląda, to właściciel też nie chce oddać go taniej, niż rzeczywiście jest warte takie zadbane auto.
Komentarz
-
-
jeżeli sprzedaje je bezpośrednio właściciel a nie pośrednik a Ty chcesz na pewno mieć octavię I to to auto może być fajne. osobiście poszukał bym paru groszy w drugiej kieszeni i celował w coś nowocześniejszego.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz